注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

松鼠的空天随笔

 
 
 

日志

 
 

Falcon9火箭可复用的一小步  

2014-04-19 09:10:10|  分类: Space |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

Falcon9 V1.1的第四次发射,看点还是第一级回收,居然这么快!

Elon Musk ?@ElonMusk
Last known state for rocket boost stage is 360 m/s, Mach 1.1, 8.5 km altitude and roll rate close to zero (v important!)

Elon Musk ?@elonmusk
Data upload from tracking plane shows landing in Atlantic was good! Several boats enroute through heavy seas.

Elon Musk ?@elonmusk
Flight computers continued transmitting for 8 seconds after reaching the water. Stopped when booster went horizontal.

虽然现有报道看,飞控计算机落水后仍然发出了8秒的信号,虽然无法确认是第一级完整落水还是没有完全破损,但是这次Falcon 9的前两次降落伞回收好太多了。SpaceX的一小步,运载火箭的一大步!
  评论这张
 
阅读(2216)| 评论(8)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017